Podobne historie
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Chujowa Pani Domu – NA WIDELCU #1
Mam ogromną przyjemność zaprosić Cię na nowy cykl podcastów NA WIDELCU Będą to rozmowy ze... Czytaj dalej
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Live nr 2
Drugi gastrolajf za mną Mowa w nim o planach związanych z gastrofilka.pl Wreszcie miałam spokój... Czytaj dalej
Live nr 5 – PRZECHOWYWANIE żywności
O czym mówię: 4:09 mąka 5:30 ryż 6:30 panierka "Chrupiąca" 8:00 olej (WSPANIAŁY OLEJ >>>LINK<<<)... Czytaj dalej
Live nr 7 – walentynkowe gotowanie
Walentynki za niespełna tydzień! Jakby nie lubić tego amerykańskiego święta, to przecież jest ono hołdem... Czytaj dalej
Dodaj komentarz