Podobne historie
Live 11 – Zupy na już
Ekspresowe zupy w stylu wschodnim - z mintaja i z cyca indorka. Pełen przepis i... Czytaj dalej
Live nr 5 – PRZECHOWYWANIE żywności
O czym mówię: 4:09 mąka 5:30 ryż 6:30 panierka "Chrupiąca" 8:00 olej (WSPANIAŁY OLEJ >>>LINK<<<)... Czytaj dalej
Szalony klient – gastropamiętnik#1
Pierwszy odcinek cyklu - "Gastropamiętnik" Gastronomia przyciąga również szalonych klientów. Czasami bardziej, czasami mniej "innych"... Czytaj dalej
Live 14 – klapa totalna :-)
Czasami coś nie pyknie :-) Przy tym lajwie nie pykło i to kilka razy :-)... Czytaj dalej
Spaghetti na śniadanie
Prosty i smaczny sposób na pożywne spaghetti. Kilka minut i gotowe. Doskonałe na śniadanie, lub... Czytaj dalej
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Dodaj komentarz