Podobne historie
Powiększanie ilości mięsa
Czas na proste i oszczędne danie Jest to również metoda na to Jak bezboleśnie i... Czytaj dalej
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Ramen spolszczony wersja 1
Znów używamy naszych rodzimych składników. Bez wyszukanych dodatków, trudnych do zdobycia przypraw. Czy przez to... Czytaj dalej
Live 10 – Wieprzowina z warzywami
Potrzebne będą: 1/2 marchwi kilka suszonych prawdziwków (można zastąpić pieczarkami) 1/2 cebuli 4 ząbki czosnku... Czytaj dalej
Umiejscowienie lokalu – podcast nr 2
Mówię o różnicach wynikających z posiadania lokalu w galerii handlowej, z wynajmu od osoby prywatnej,... Czytaj dalej
Dodaj komentarz