Podobne historie
Live nr 5 – PRZECHOWYWANIE żywności
O czym mówię: 4:09 mąka 5:30 ryż 6:30 panierka "Chrupiąca" 8:00 olej (WSPANIAŁY OLEJ >>>LINK<<<)... Czytaj dalej
Powiększanie ilości mięsa
Czas na proste i oszczędne danie Jest to również metoda na to Jak bezboleśnie i... Czytaj dalej
Przedstawiam się – podcast nr 1
Pierwszy powitalno - zapoznawczy odcinek "zeznań" Moniki Gastrofilki o tym, jak to się zaczęło, dlaczego... Czytaj dalej
Kolorowe makarony – live 15
Dzisiejszy lajf był ekspresowy, ale to dobrze. Ewidentnie było widać, że przygotowanie obiadu może Ci... Czytaj dalej
Live 13 – kotleciki smażone w głębokim oleju
Sześć tygodni ze WSCHODNIMI SMAKAMI za nami :-) Pokochałam kuchnię wschodu jeszcze bardziej, ale to... Czytaj dalej
Chujowa Pani Domu – NA WIDELCU #1
Mam ogromną przyjemność zaprosić Cię na nowy cykl podcastów NA WIDELCU Będą to rozmowy ze... Czytaj dalej
Dodaj komentarz