Podobne historie
Umiejscowienie lokalu – podcast nr 2
Mówię o różnicach wynikających z posiadania lokalu w galerii handlowej, z wynajmu od osoby prywatnej,... Czytaj dalej
Blaski i cienie gastronomii – podcast nr 3
W tym odcinku mówię o cieniach prowadzenia gastronomii, o alkoholizmie, utracie domu i zboczeniach wieloletniego... Czytaj dalej
Przedstawiam się – podcast nr 1
Pierwszy powitalno - zapoznawczy odcinek "zeznań" Moniki Gastrofilki o tym, jak to się zaczęło, dlaczego... Czytaj dalej
Projekt lokalu – podcast nr 4
Projektowanie lokalu gastronomicznego to bardzo ważna sprawa. Możesz go schrzanić, albo zrobić dobrze. Lepiej, by... Czytaj dalej
Hamburger – przepis
- mięso drobiowe przygotowane według przepisu poniżej - bułki do hamburgerów (lub Twoje ulubione) -... Czytaj dalej
Zaproszenie na WYZWANIE – POSIŁKI NA WYNOS
W tym krótkim podkaście mówię o paru istotnych sprawach związanych ze zmianami jakości jedzenia, do... Czytaj dalej
Dodaj komentarz