Podobne historie
Wschodnie smaki – podsumowanie – podcast
W dzisiejszym odcinku podsumowuję miesiąc wschodnich smaków, które królowały na stronie gastrofilka.pl Chcę Cię też... Czytaj dalej
Ramen spolszczony wersja 1
Znów używamy naszych rodzimych składników. Bez wyszukanych dodatków, trudnych do zdobycia przypraw. Czy przez to... Czytaj dalej
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Umiejscowienie lokalu – podcast nr 2
Mówię o różnicach wynikających z posiadania lokalu w galerii handlowej, z wynajmu od osoby prywatnej,... Czytaj dalej
Przedstawiam się – podcast nr 1
Pierwszy powitalno - zapoznawczy odcinek "zeznań" Moniki Gastrofilki o tym, jak to się zaczęło, dlaczego... Czytaj dalej
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Dodaj komentarz