Gotowanie może być łatwe, ale jest kilka warunków:

  1. musisz się przygotować z półproduktami i zakupami
  2. musisz mieć niewiele produktów w lodówce i spiżarni
  3. wykorzystujesz to co masz w maksymalnej ilości kombinacji
  4. zakładasz koronę Królowej Kuchni i czujesz się w niej super

Koniec z zastanawianiem się "co na obiad"

koniec ze stresem, bo głodomory ślinią się u wrót kuchni.
koniec z długą listą zakupów bo pokażę Ci, jak niewiele potrzeba, by gotować smaczne i różnorodne obiady, żonglując tymi składnikami

Kim jestem?

W kursie OBIADOWA KRÓLOWA KUCHNI ZNAJDZIESZ:


sprawdzone sposoby na zrobienie remanentu kuchennych zasobów

listy pomocne w robieniu zakupów

system przygotowania półproduktów do kuchenne błyskawicznej produkcji posiłków

10 przepisów na ekspresowe zupy

10 przepisów na mięsa

10 przepisów na ryże, makarony i inne dodatki

10 przepisów na sałatki i surówki

przepisy na jednogarnkowce

 

Zaoszczędzisz masę czasu i pieniędzy, a robienie zakupów będzie ekspresowe.
Nie będziesz musiała robić zapasów i dużego zaopatrzenia, a to znaczy, że żywność nie będzie się marnowała.

OTO LISTA SKŁADNIKÓW, KTÓRE BĘDZIEMY UŻYWALI W KURSIE

Tylko to i nic poza tym!

Możesz nie wierzyć, ale nie potrzebujesz nic ponad to, by stać się OBIADOWĄ KRÓLOWĄ KUCHNI i nie mieć już problemu z planowaniem obiadów.

Oto opinia jednej z użytkowniczek kursu "MAKSIMUM Z MINIMUM":

Od kilku dni korzystam z przepisów i to jest właśnie to, czego od dawna szukałam, żeby ogarnąć swoje gotowanie. Lubię gotować, ale nie mam zbyt wiele czasu, w dodatku wiele przepisów zawiera wiele skomplikowanych składników. Albo potrawy, którymi nie najedlibyśmy się na obiad. Dla mnie na przykład sama zupa to za mało. Jestem zdecydowanym mięsożercą.
Jeszcze nigdy nie widziałam zestawu "indyk na 14 sposobów" Zrobiłam na razie dwie potrawy mięsne i jestem zachwycona. Mięso w  marynacie jest przepyszne. Mąż zachwycony, dwuletni synek też się  zajadał. Możliwość trzymania pokrojonego mięsa w lodówce  przez  kilka dni i tylko wrzucania go na patelnię w  takiej  ilości w jakiej potrzebuję to coś, co mi bardzo ułatwia  życie. W ogóle idea przygotowywania sosu do sałaty czy mieszanki przypraw  w większej ilości  jest z jednej strony bardzo  prosta, z drugiej - nie wiedziałam, że niektóre rzeczy można tak  długo przechowywać!
                                                                                                                    

Agnieszka Ruzikowska