Nie jest łatwo pogodzić kulinarne gusta dwóch obozów - MIĘSOŻERCÓW I WEGAN, ale da się i wiem o tym, bo to moja codzienność
posłuchaj o wyzwaniu i tym, co na Cię w nim czeka
KONIEC Z ZASTANAWIANIEM SIĘ
jak pogodzić gusta i smaki wegan i mięsożerców
KONIEC ZE STRESEM
bo musisz wymyślić zbilansowane posiłki
KONIEC Z DŁUGĄ LISTĄ ZAKUPÓW
zobacz jak niewiele potrzeba, by karmić jednych i drugich
Pokazuję przygotowanie posiłków z wykorzystaniem niewielkiej ilości składników
DZIĘKI TYM PRZEPISOM ZMIENISZ I UROZMAICISZ GOTOWANIE
i będziesz zawsze gotowa na przygotowanie obiadu
FILMY INSTRUKTAŻOWE
a w nich mięso i "niemięso" w jednej kuchn
REWELACYJNA GASTROKSIĄŻECZKA
możesz mieć ją w telefonie, lub wydrukować
EKSPRESOWE PRZEPISY
dzięki którym zaoszczędzisz masę czasu
PRZY OGRANICZONEJ ILOŚCI PRODUKTÓW POPUŚCISZ WODZE KULINARNEJ FANTAZJI
Tak właśnie działałam w lokalach, a teraz przekazuję tę wiedzę dalej. Zdradzam "sposoby na" i wiem, że przydadzą Ci się one
INSTRUKCJA KORZYSTANIA Z #gastroksiążeczka
ODBIERZ PIERWSZĄ CZĘŚĆ EBOOKA
-
Gotuję z Moniką od dłuższego czasu i widzę, jak bardzo uprasza gotowanie. Nie używa udziwnionych, trudno dostępnych składników, co dla mamy z małymi dziećmi jest mega ważne 😉 Druga sprawa to to, że Monika bazuje na "wpółprzygotowanych" składnikach i z nich składa potrawy, co bardzo przyspiesza gotowanie. Mięso marynowane, sosy w większych ilościach i panierki tak mi ułatwiły gotowanie, że na pewno nie przestanę ich używać.
Ewelina Rychlik
-
Super sprawa z tymi półproduktami. Chcę kotleta, to smażę jednego lub dwa lub robię kilka kotletów mielonych czy klopsików.
Wszystko fajnie opisane, posortowane tak jak trzeba. Nie trzeba szukać przepisów czy porad, bo wszystkie oznaczone co i gdzie. Oglądam na razie po kolei filmiki i kurcze jestem naprawdę pełna podziwu, że tak szybko można zrobić różne potrawy.
po zmianie pracy na inną 3 zmianową czasem brak było pomysłów i siły co by zrobić na obiad, żeby było szybko i smacznie. Co myślę o kursie? Jest po prostu zajebistyBożena Pieślak
-
Od kilku dni korzystam z przepisów i to jest właśnie to, czego od dawna szukałam, żeby ogarnąć swoje gotowanie. Lubię gotować, ale nie mam zbyt wiele czasu, w dodatku wiele przepisów zawiera wiele skomplikowanych składników. Albo potrawy, którymi nie najedlibyśmy się na obiad. Dla mnie na przykład sama zupa to za mało. Jestem zdecydowanym mięsożercą.
Jeszcze nigdy nie widziałam zestawu "indyk na 14 sposobów" Zrobiłam na razie dwie potrawy mięsne i jestem zachwycona. Mięso w marynacie jest przepyszne. Mąż zachwycony, dwuletni synek też się zajadał. Możliwość trzymania pokrojonego mięsa w lodówce przez kilka dni i tylko wrzucania go na patelnię w takiej ilości w jakiej potrzebuję to coś, co mi bardzo ułatwia życie. W ogóle idea przygotowywania sosu do sałaty czy mieszanki przypraw w większej ilości jest z jednej strony bardzo prosta, z drugiej - nie wiedziałam, że niektóre rzeczy można tak długo przechowywać!Agnieszka Ruzikowska
JEŚLI CHCESZ ZE MNĄ GOTOWAĆ NA CAŁEGO
i stać się Obiadową Królową Kuchni to zapraszam do zapisu NA LISTĘ OSÓB OCZEKUJĄCYCH