Podobne historie
Projekt lokalu – podcast nr 4
Projektowanie lokalu gastronomicznego to bardzo ważna sprawa. Możesz go schrzanić, albo zrobić dobrze. Lepiej, by... Czytaj dalej
Live nr 6 – Spaghetti w 2 odsłonach
Spaghetti mięsne: mięso z przepisu LINK TUTAJ pół cebuli puszka pomidorów czosnek i pietruszka suszona... Czytaj dalej
Zaproszenie na WYZWANIE – POSIŁKI NA WYNOS
W tym krótkim podkaście mówię o paru istotnych sprawach związanych ze zmianami jakości jedzenia, do... Czytaj dalej
Przechowywanie produktów +dwie szybkie potrawy jednogarnkowe
Po pierwsze odpowiedni sposób przechowywania jedzenia to podstawa niemarnowania go. Po drugie jest to metoda... Czytaj dalej
Klient zbok – #gastropamiętnik
Druga część gastropamiętnika, a w nim wspomnienia o mniej szalonych, a bardziej oszalałych i pod... Czytaj dalej
Live 13 – kotleciki smażone w głębokim oleju
Sześć tygodni ze WSCHODNIMI SMAKAMI za nami :-) Pokochałam kuchnię wschodu jeszcze bardziej, ale to... Czytaj dalej
Dodaj komentarz