Podobne historie
Marek Jankowski – NA WIDELCU #2
Gościem drugiego odcinka "NA WIDELCU - (nie)smaczne rozmowy" jest Marek Jankowski prowadzący podcast i blog... Czytaj dalej
Live 13 – kotleciki smażone w głębokim oleju
Sześć tygodni ze WSCHODNIMI SMAKAMI za nami :-) Pokochałam kuchnię wschodu jeszcze bardziej, ale to... Czytaj dalej
Live nr 5 – PRZECHOWYWANIE żywności
O czym mówię: 4:09 mąka 5:30 ryż 6:30 panierka "Chrupiąca" 8:00 olej (WSPANIAŁY OLEJ >>>LINK<<<)... Czytaj dalej
lemoniadowe upałowe love
https://vimeo.com/341756049?loop=0 Czytaj dalej
Powiększanie ilości mięsa
Czas na proste i oszczędne danie Jest to również metoda na to Jak bezboleśnie i... Czytaj dalej
Ramen spolszczony wersja 1
Znów używamy naszych rodzimych składników. Bez wyszukanych dodatków, trudnych do zdobycia przypraw. Czy przez to... Czytaj dalej
Dodaj komentarz