Podobne historie
Live nr 5 – PRZECHOWYWANIE żywności
O czym mówię: 4:09 mąka 5:30 ryż 6:30 panierka "Chrupiąca" 8:00 olej (WSPANIAŁY OLEJ >>>LINK<<<)... Czytaj dalej
Hamburger – przepis
- mięso drobiowe przygotowane według przepisu poniżej - bułki do hamburgerów (lub Twoje ulubione) -... Czytaj dalej
Zrzucenie kajdan #gastropamiętnik
Trzecia część gastropamiętnika, w którym usłyszysz o perypetiach "moich dziewczyn" o ślicznej Sylwi która rozkwitła,... Czytaj dalej
Ola Budzyńska – NA WIDELCU #3
Gościem trzeciego odcinka "NA WIDELCU - (nie)smaczne rozmowy" jest Ola Budzyńska czyli Pani Swojego Czasu... Czytaj dalej
Klient zbok – #gastropamiętnik
Druga część gastropamiętnika, a w nim wspomnienia o mniej szalonych, a bardziej oszalałych i pod... Czytaj dalej
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Dodaj komentarz