jeśli masz sprawdzony adres sklepu - podaj go w komentarzu

Pasta Tom Yum

tom yum
pikantna, aromatyczna, czerwona

przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce

właściwości: pikantna, świetna do sosów warzywnych (zup), aromat cytryny i chili

Pasta Tom Kha

tom kha
słona, aromatyczna, cytrynowa

przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce

właściwości: świetna do sosów z mleczkiem kokosowym, aromat cytryny i chili

Pasta Awase Miso

miso mieszana
mieszanina jasnej i ciemnej pasty sojowej

przechowywanie: po otwarciu przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce

właściwości: gęsta, słona dosyć intensywna w smaku pasta doskonała do sosów i zup

Pasta Shinshu Shiro Miso

miso jasne
jasna, łagodna pasta sojowa

przechowywanie: po otwarciu przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce

właściwości: łagodna w smaku, gęsta pasta wspaniała jako baza zup i sosów

Dodaj komentarz