Podobne historie
Ola Budzyńska – NA WIDELCU #3
Gościem trzeciego odcinka "NA WIDELCU - (nie)smaczne rozmowy" jest Ola Budzyńska czyli Pani Swojego Czasu... Czytaj dalej
Live 13 – kotleciki smażone w głębokim oleju
Sześć tygodni ze WSCHODNIMI SMAKAMI za nami :-) Pokochałam kuchnię wschodu jeszcze bardziej, ale to... Czytaj dalej
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Deser ananasowy z kokosem
proporcje podane na jedną porcję plaster ananasa łyżka oleju łyżka cukru łyżka kokosu czekolada płynna... Czytaj dalej
Live nr 8 – wschodnie smaki
Patrząc na kuchnię Wschodu i sposób podania przez nich potraw człowiek myśli, że to taaaaaaaaaaaaakie... Czytaj dalej
Kolorowe ryże – live 16
Dwa szybki sposoby przygotowania pysznego, pożywnego risotto. Dla pokazania podobieństw między przygotowaniem spaghetti, a risotto,... Czytaj dalej
Dodaj komentarz