Podobne historie
Powiększanie ilości mięsa
Czas na proste i oszczędne danie Jest to również metoda na to Jak bezboleśnie i... Czytaj dalej
Zupy? Ale po co?
W tym odcinku podcastu odpowiadam na pytania: po co w ogóle jeść zupy dla czego... Czytaj dalej
Umiejscowienie lokalu – podcast nr 2
Mówię o różnicach wynikających z posiadania lokalu w galerii handlowej, z wynajmu od osoby prywatnej,... Czytaj dalej
Jedzenie na wynos
Czy często męczy Cię dylemat, co by tu zjeść w pracy? Czy nie kończy się... Czytaj dalej
4 błędy najczęściej popełniane w kuchni
Każdy z nas popełnił przynajmniej jeden z wymienionych poniżej błędów. Większość pewnie wszystkie cztery :-)... Czytaj dalej
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Dodaj komentarz