fbpx

Przechowywanie produktów +dwie szybkie potrawy jednogarnkowe

- Brak komentarzy

O czym jest poniższy materiał?

Po pierwsze odpowiedni sposób przechowywania jedzenia to podstawa niemarnowania go.

Po drugie jest to metoda na błyskawiczne przyrządzanie potraw.
Wiem to, sprawdziłam po wielokroć na klientach.
Teraz pokazuję, bo to bardzo przydatna wiedza.

Pokazuję dwie szybkie potrawy jednogarnkowe, których nie powstydziłabym się we własnym lokalu 🙂

Makaron z warzywami i ekspresowe ziemniaczki w pysznym warzywnym sosie.

Nie podaję przepisu, bo to czysta improwizacja.

Ważniejsze są pojemniki i warzywa, makarony, czy sery w nich.
Moim skromnym zdaniem, powinno się tego uczyć w szkole, bo wielu osobom ułatwiłoby to życie kuchenne.

Inne pomocne artykuły w zakładce "NIEZBĘDNIK" w górnym menu.
1. lodówka
2. zmywarka
3. przechowywanie cz.1
4. mięso i wędliny
5. robienie zakupów

Dodaj komentarz