Podobne historie
Pieczarkowy zapiekaniec – smaki PRL-u
Kiedyś, gdy byłam dzieckiem, nie było fast foodu. Jedyną jego odmianą były bułki (różnych rozmiarów... Czytaj dalej
Live nr 6 – Spaghetti w 2 odsłonach
Spaghetti mięsne: mięso z przepisu LINK TUTAJ pół cebuli puszka pomidorów czosnek i pietruszka suszona... Czytaj dalej
Szalony klient – gastropamiętnik#1
Pierwszy odcinek cyklu - "Gastropamiętnik" Gastronomia przyciąga również szalonych klientów. Czasami bardziej, czasami mniej "innych"... Czytaj dalej
Hamburger – przepis
- mięso drobiowe przygotowane według przepisu poniżej - bułki do hamburgerów (lub Twoje ulubione) -... Czytaj dalej
4 błędy najczęściej popełniane w kuchni
Każdy z nas popełnił przynajmniej jeden z wymienionych poniżej błędów. Większość pewnie wszystkie cztery :-)... Czytaj dalej
Naleśnik we wschodnim stylu
Oto kolejna wspaniała odsłona naleśnika, który w tym przypadku może stanowić samodzielne danie. Jest pyszny,... Czytaj dalej
Dodaj komentarz