Podobne historie
Blaski i cienie gastronomii – podcast nr 3
W tym odcinku mówię o cieniach prowadzenia gastronomii, o alkoholizmie, utracie domu i zboczeniach wieloletniego... Czytaj dalej
Live nr 2
Drugi gastrolajf za mną Mowa w nim o planach związanych z gastrofilka.pl Wreszcie miałam spokój... Czytaj dalej
Live nr 3 – bagieta
W tym odcinku pokazałam trzy sposoby na piątkową bagietę: 1. z tuńczykiem 2. ze szpinakiem... Czytaj dalej
Live nr 1
Przygotowanie do kursu OBIADOWA KRÓLOWA KUCHNI Pierwszy z lajwów, dotyczący całkowicie i tylko kursu OBIADOWA... Czytaj dalej
Przechowywanie produktów +dwie szybkie potrawy jednogarnkowe
Po pierwsze odpowiedni sposób przechowywania jedzenia to podstawa niemarnowania go. Po drugie jest to metoda... Czytaj dalej
Live nr 4 – wegeburger
https://youtu.be/HPsoRX0i2UgSkładniki wegeburgera masa szpinakowo - soczewicowa bułka ser żółty sos czosnkowy keczup/ musztarda/ majonez pomidor... Czytaj dalej
Dodaj komentarz