BUGATTI 56-7180CO

599,00

Description

Bueno Momento. Kawę charakteryzuje duża zawartość kofeiny, gęsta bursztynowa crema, zharmonizowany smak i mocny aromat. Ręcznie zebrane ziarna fermentują w ceramicznych zbiornikach znajdujących się nad ziemią, a następnie suszone w szklarniach w warunkach kontrolowanego mikroklimatu. To wszystko sprawia, że to bardzo ceniony, trudny do zdobycia produkt. Idealna do przygotowania tradycyjnego espresso oraz cappuccino. Wyczuwalne nuty orzechów i czekolady. Kawa pochodzi z małych plantacji, których właściciele nie używają pestycydów ani innych nawozów do uprawy kawowców. Dolce Momento. To kawa uprawiana na północnych zboczach wschodnich zboczach gór i wulkanów. Kolumbijskie drzewa kawowe są przeplatane palmami bananowymi, które chronią je przed palącymi promieniami latynoamerykańskiego słońca. To w połączeniu z optymalnymi warunkami naturalnymi nadaje kawie Dolce Momento tak oryginalny i harmonijny smak – bogaty, mocny, pełny z lekko wyczuwalną kwaskowatością i niezapomnianym aromatem. Kawę charakteryzuje słodki, owocowy smak. Wyczuwalne aromaty kwiatowe i cytrusowe. Idealna do przygotowywania w formie espresso. Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Dzięki specjalnemu zamknięciu ziarna kawy są doskonale zabezpieczone i pozostaną przez długi czas świeże. Dlaczego Maestrocafe? Palarnia kawy Maestrocafe jest owocem wielu lat pasji i doświadczenia osób, związanych z rynkiem kawy w Polsce. Korzenie naszej działalności w sektorze kawy sięgają początków lat dziewięćdziesiątych. Zawsze priorytetem było dla nas zadowolenie klienta. Naszą misją jest dostarczanie wysokiej jakości produktów i zwiększanie świadomości kawy. Nasze piece prażyły ziarna z różnych stron świata, a technolodzy tworzyli mieszanki dedykowane zarówno smakoszom, delektującym się każda kroplą, jak i konsumentom, którzy nie wyobrażali sobie dnia bez rytualnej filiżanki gorącego i aromatycznego napoju. Dzięki stałej współpracy ze znanymi producentami kawy, m.in. w zakresie szkolenia kadry i pracowników, firma opanowała perfekcyjnie proces prażenia i konfekcjonowania kawy, stosując tradycyjne technologie jej produkcji. Stosowany system dystrybucji gwarantuje doskonałą świeżość i wyszukany smak w każdej filiżance.

Kawa

lavazza polska, unimax gliwice, aulika evo, serwery, pralka do beauty blender, duka gdansk, express do kawy jura, ekspres przelewowy smeg, ile wapnia dziennie można wypić, rak ziarnisty, ile kofeiny w filiżance kawy, toster biały, grzałka turystyczna auchan

yyyyy